OM OSS


Tre kunniga företag i ett paket

Allt startade år 1920 då Farbror Philipsson startade ett företag som hyrde ut förvaringsboxar till olika restauranger och nöjesparker. De expanderade fort och Philipsson förstod att företagen helst ville hyra allt de behövde av samma företag och till ett pris som ej påverkar rörelsen.

Efter en tid med hårt arbete fick Philipsson ett förslag som senare skulle göra Knutab till de ledande företaget inom spel och maskiner. Två bolag som inriktade sig på bl a. biljardbord, shufflebord, sportspel, godiskranar och åkspel ville slå ihop sig med Knutab.

knutabbonikjpm

Dessa tre företag slogs ihop och blev KNUTAB. Nu ett starkare företag med ett större utbud och lång erfarenhet. Nu har vi maskiner runt om i hela Sverige hos nöjda kunder och vi låter aldrig våra maskiner stå ur funktion hos er verksamhet. Med vår personliga service kör vi själva runt hela Sverige och servar maskinerna.

Jag vill testa ett spel i min verksamhet!

Hur går det till?

Ni väljer med eller utan vår hjälp vilken maskin ni är intresserade av att ställa på din restaurang, bar, hotell etc. Vi kör dit maskinen och låter den stå hos er helt utan någon kostnad. Efter bestämd tid tömmer vi maskinerna för att sedan dela vinsten. Skulle något problem uppstå så är vi bara ett samtal bort och åker runt på Sveriges vägar varje dag.

Ett urval av kunder vi har idag

redkarta
pitehavsbad
holiday
strikebowling
andys
olearys
pepesbodega